Öppna dina ögon!

Din specialist
Inköparna hos Vida-Verde är de verkliga produktspecialisterna. Den direkta kontakten med våra leverantörer, odlarna, ser till att informationen kommer att stå i våra erbjudanden varje vecka. Vida-Verde-försäljaren står för den viktiga relationen med kunden där kunden alltid står i centrum. Viljan att ge förslag och att hitta alternativ är en typisk egenskap hos en Vida-Verde-försäljare, detta ger en länk mellan efterfrågan och tillgång. Marknadsavdelningen inspirerar kunderna med teman, reklammatrial och bildmatrial så att kunden kan sticka ut med en klappat-och-klart presentation i sin butik. Lagerpersonalen ser till att beställningarna blir effektivt uppbyggda på vagnarna. Egentligen handlar allt om en sak: Samarbete!

Nyheter
Vida-Verde är konstant på jakt efter nyheter och genom direkt kontakt med odlarna är vi kända för att ofta vara först med att kunna erbjuda nya produkter. Kunderna uppskattar detta och tittar därför på våra erbjudanden varje vecka. Även om man inte behöver något för veckan!

Variation
Vida Verde – One stop shopping betyder: Krukväxter, trädgårdsväxter, vattenväxter, arrangemang, snittblommor, tillbehör. Ett djupt och brett sortiment där kunden själv kan välja vad som är intressant.

Kvalitet

Våra leverantörer, odlarna. Vet våra krav på kvalitet. 90% av det vi erbjuder kommer direkt ifrån odlarna. Kvalitet sörjer för en nöjd slutkund som gärna återkommer. En nöjd kund kommer helt enkelt tillbaka.

Inspiration
Vår marknadsavdelning gör på årsbasis en kalender med olika teman. Kunderna blir inspirerade genom en klappat-och-klart presentation med posters, inspirerande filmer och annat reklammatrial. På så vis kan kunden urskilja sig i sin försäljning riktning slutkunden. Slutkunden vill bli överraskad. Så får man trogna kunder.

Pålitlig
Man får det man beställer. Foton som syns i vårt beställsystem är de riktiga fotona på produkten.

Leveransfrekvens
Flera gånger i veckan kan vi leverera er färska produkter.

Arbetssätt
Allt hos Vida-Verde är uppbyggt på att serva kunden på bästa vis. Oavsett om det är små eller stora beställningar så byggs dom transportkostnadseffektivt och kontrolleras väl.

Beställningar
Vårt beställsystem LISA erbjuder en virituell affär där man enkelt kan beställa ur alla segment..